Meille ei tapahdu mitään... tai niin musta ainakin tuntuu. Aamulla herätään ja roudaan muksut hoitoon, itseni töihin, ja iltapäivällä taas kotiin. Pitkästä aikaa tosin on tuntunut siltä, että enää ei suuremmin V**uta mennä töihin, kun on hieman jo löytänyt omaa paikkaansa siellä ja ei ole niin totaalisesti aina pihalla. Töissä voi siis olla kivaakin ja mäkin voin siis vielä oppia tekeen niitä asioita.

Ens viikolla olis eka päivystys. Se vähän jännittää... ollaanko kenties koko yö hommissa, vai ollaanko kotona varalla, miltä tuntuu herätä puhelinsoitton keskellä yötä (jos on edes nukkunut) ja lähteä taksilla töihin... ja miltä tuntuu sit nukkumapäivän jälkeen mennä taas aamuun töihin? Tuleeko minusta jälleen Batteryn suurkuluttaja?  

Niin ja ottaa mua päähän kyllä vähän... kansalaisopiston rivitanssin jatkoryhmää ei tulekaan... toivottavasti saatais oman jengin harkat tilalle, muuten en tiedä mitä sitä alkais tekemään. Pilatekseen sain itseni kyllä ilmoitettua, mutta siitäkin menee eka kerta päivystyksen takia harakoille. Kai ne mut ottaa sinne viikkoa myöhemminkin mukaan.