Jippii! Harrastukset tai siis se yksi ja ainoa on alkanut tältä syksyltä. Likka siis harrastaa taitoluistelua ja sen parissa vierähtää n. 12 tuntia viikossajäähallin seutuvilla. Nykyään on tosin helpottanut se, että typyä ei tartte jäädä oikeastaan odottelemaan sinne hallille, vaan riittää vaan vienti ja haku.

 

Poitsu on melkoinen kalastusasiantuntija. Selittelee kovasti kaikkia kalajuttuja koko ajan ja kai siellä pienessä päässä myös joku insinöörin alkukin asuu, kun viikonloppuna tarttis kuulemma rakentaa jonkinsortin etsintäkone, jolla voi sitten etsiä kaikkia kadonneita tavaroita. Kelpais mullekin, kun oon koittanut kovasti selvitelläkadonneitten kurarukkasten ja talvirukkasten kohtaloa. Kaikkia on vaan yks, eli parit puuttuu...

 

(.) eli omaa napaa....

Oon täällä kärvistellyt flunssan kourissa kolme päivää kotona ja huomenna olis tarkoitus mennä taas töihin tuonne kuninkaalliseen keskussairaalaan... työmotivaatio vaan katoaa saa vauhtia, kuin vatsa kasvaa. Puoliväli on muuten tänään saavutettu, mutta joulukuun alkuun eli ä-lomaan on toki vielä piiiiitkästi matkaa.